Dersom du ønsker deg et godt måltid, servert av folk som virkelig bryr seg om jobben sin, bør du besøke Skøien Gastrobar. Salar Noori er restaurantsjef og selve definisjonen på et vennlig og imøtekommende menneske.
– Hos oss er alle velkomne, smiler han.
Noori styrer restauranten på Skøyen, og med seg på laget har han syv faste medarbeidere og fire som jobber deltid.
– Sammen tar vi utfordringene som kommer. Sammen skaper vi muligheter. Og sammen tar vi ansvaret for resultatet.
Den blide restaurantsjefen har lang erfaring fra bransjen. Før han startet i 4Service i 2020, jobbet han for Scandic, Fursetgruppen og Mr. Bay på Tjuvholmen.
– Da jeg kom inn i lokalene til Skøien Gastrobar første gang, fikk jeg den gode følelsen. Her kan teamet mitt og jeg bygge noe, tenkte jeg.
Hele livet har Noori fulgt magefølelsen, og den har ikke sviktet ham så langt.
– Jeg trives og elsker den hektiske hverdagen min. Det er viktig for meg å være en del av kundeservicen. Livet bak en PC har aldri fristet meg, humrer han.
Selv har han gått alle gradene i servicebransjen og vet at en god leder hjelper til før det trengs.
– Energien i en restaurant finner du få andre steder. Jeg vil være ute på gulvet og se hvordan gjestene trives. Bedre tilbakemelding enn blikket til en gjest som får servert maten sin, det får du ikke!
Fjoråret bød på både opp- og nedturer for Noori og medarbeiderne hans. Det første halvåret var de alle permittert, men i august kunne de endelig åpne dørene igjen.
– Jeg husker godt at jeg låste opp døren og gikk inn i lokalet. Det var en merkelig, men fin følelse å være tilbake. Jeg ble stående ett minutt og se meg rundt – men så var det bare å brette opp ermene og komme i gang.
Noori ler høyt og forteller om alle arbeidsoppgavene som må gjøres for at en restaurant som har vært stengt i seks måneder, skal kunne åpne igjen.
– Den første måneden var det mye administrativt arbeid, men fra september var de første gjestene på plass igjen. Jeg tror ikke jeg har vært så glad på mange år som da bestillingene begynte å renne inn, forteller restaurantsjefen.